Městský úřad hledá referenta registru vozidel

E88A6D6F-4C76-489C-9A16-A08E0B366382Tajemník Městského úřadu Velké Meziříčí vyhlásil výběrové řízení na pozici pracovníka odboru dopravy – referenta registru vozidel (technika).

Chcete vykonávat agendu spojenou s registrací silničních vozidel? Vaší náplní práce bude přidělování registračních značek, zápis do registru silničních vozidel, vydávání technického průkazu a osvědčení o registraci, posuzování technické způsobilosti vyrobeného nebo přestavěného silničního vozidla, rozhodování o trvalém a dočasném vyřazení vozidla a další. Nabízená pozice s předpokládaným nástupem od dubna vyžaduje nejméně vyšší odborné vzdělání a znalost práce na počítači. Informace, které obsahují podrobné vymezení pracovní náplně, požadavky na uchazeče, náležitosti písemné přihlášky a adresu pro její doručení naleznete na úřední desce.

Přihlášky včetně příloh mohou zájemci zasílat nejpozději do pondělí 25. ledna do 12 hodin. Bližší informace podá vedoucí odboru dopravy a silničního hospodářství Ing. Jiří Pospíchal, tel.: 566 781 060.

Zuzana Najtová

banner-90x146mm

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.