Město hledá referenta registrace

secretary-338561 19202_copyMěsto Velké Meziříčí hledá vhodného uchazeče na pozici pracovníka odboru obecního živnostenského úřadu – referenta registrace.

Úředník bude vykonávat činnosti v rozsahu stanoveném živnostenským zákonem týkající se živností ohlašovacích, rozhodovat o udělení koncese, vydávat výpisy ze živnostenského rejstříku, provádět změny, přerušení a rozhodovat o zrušení živnostenských oprávnění. Dále musí komplexně zajišťovat činnost centrálního registračního místa včetně poradenské a konzultační činnosti pro žadatele o živnostenské oprávnění i pro registrované podnikatele. Podrobné informace, které obsahují vymezení pracovní náplně, požadavky na uchazeče, náležitosti písemné přihlášky a adresu pro její doručení naleznete na úřední desce.

Přihlášky včetně příloh mohou zájemci zasílat nejpozději do 30. března do 12 hodin. Bližší informace podá vedoucí odboru obecního živnostenského úřadu Zdeňka Peterková, tel.: 566 781 040.

Zuzana Najtová

ZP

Reklama
  • Městský úřad Velké Meziříčí hledá investičního technika

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.