Sociolog Jandourek bude hovořit o uprchlících

imagesNa téma uprchlíků a strachu z islámu, které teď hýbe také českou společností, můžete pohovořit s Janem Jandourkem, sociologem a publicistou. Českobratrská církev evangelická s ním připravila další díl cyklu Večer s hostem na úterý 22. září od 17.30 v Husově domě.


Jan Jandourek je absolventem Katolické teologické fakulty a Fakulty sociálních věd na Univerzitě Karlově. Působil jako kněz v duchovní správě v Pardubicích a v Praze, v současné době je jedním ze starokatolických kněží v Praze. Mimo jiné je i členem redakce revue pro křesťanství a kulturu Souvislosti, přispěvatelem Lidových novin, Literárních novin a časopisu Anno Domini.
Z knih, jež napsal, jmenujme třeba O víře trochu jinak či Pohanskokřesťanské meditace, z románů pak V jámě lvové, Škvár. Vydal též rozhovory s Tomášem Halíkem Ptal jsem se cest, nebo s Václavem Malým Cesta za pravdou.
-red-

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.