Jaroslav Dušek napověděl, jak dosáhnout osobní svobody

IMG 3234S moudrostí starých Toltéků přijel do Jupiter clubu Jaroslav Dušek. V představení Čtyři dohody inspirovaném stejnojmenným bestsellerem mexického spisovatele Dona Miguela Ruize se pokusil divákům napovědět, jak vykročit na cestu za osobní svobodou a štěstím.

Vypravěč Jaroslav Dušek za hudebního doprovodu Pjér la Šé’ze a Zdeňka Konopáska humornou formou připomněl základní principy lidství. Nabídl možnost dojít k vnitřnímu osvobození uzavřením čtyř dohod se sebou samým. Dotkl se témat výchovy dětí, našeho vzdělávacího systému, partnerských vztahů, materiálního vlastnictví, vnitřního sporu mezi egem a duší i naší honby za čímsi zdánlivě důležitým.

IMG 3243Jaroslav Dušek své představení Čtyři dohody vyprodává po celé republice na dlouhou dobu dopředu. Za necelých třináct let ho vidělo více než 200 000 diváků. Herec z výtěžku pravidelně přispívá na dobročinné účely. Nejinak tomu bylo ve Velkém Meziříčí. Padesát tisíc korun předal Petru Hladíkovi pro Domácí hospic Vysočina na činnost jeho střediska v našem městě.

Martina Strnadová

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.