Místní části budou zítra v Hrbově soutěžit o pohár místostarosty

IMG 0031O pohár místostarosty města Josefa Komínka budou zítra, v sobotu 14. května soutěžit čtyři místní části Velkého Meziříčí – Hrbov a Svařenov, Olší nad Oslavou, Mostiště a Lhotky, Kúsky, Dolní Radslavice. Klání proběhne v Hrbově od 14 hodin.

Pohár místních částí města bude obdobou soutěže o 4 klíče k velkomeziříčské bráně, která loni skončila třiadvacátým ročníkem.

„Dohodli jsme se s předsedy komisí pro místní správu, že bychom společně udělali něco podobného,“ říká místostarosta Josef Komínek a dodává: „Jde o to zapojit členy komise a další občany všech místních částí do společné akce. Umožnit jim neformální setkání, kde můžou diskutovat, podělit se o plány, vzájemně se inspirovat, užít si zábavy.“

Soutěž nebude vážným sportovním kláním, měla by být hlavně legrace. Na její organizaci se podílí Dóza, středisko volného času. Předsedové komisí se utkají v tenise, družstva v nohejbale či soutěži hasičů. „Čtvrtou disciplínu zatím neprozradím, to je překvapení,“ uzavírá Josef Komínek s tím, že organizátoři počítají i s nepřízní počasí, takže mají připravenou suchou i mokrou variantu.

Soutěžní odpoledne zakončí posezení s country hudbou.

Martina Strnadová

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.