První pohár místostarosty vyhrály Lhotky, Kúsky, Radslavice

IMG 5316Místní část Velkého Meziříčí Lhotky, Kúsky a Dolní Radslavice se stala vítězem prvního ročníku soutěže o Pohár místostarosty Josefa Komínka.

Sobotní klání proběhlo ve sportovním areálu v Hrbově. Místostarosta Josef Komínek tam sezval čtyři místní části města, aby poměřily své síly ve sportovně zábavné akci. „Cílem je zejména naše společné setkání,“ řekl úvodem.

Hned poté se na kurtu vystřídali zástupci všech čtyř družstev, aby sehráli tenisový turnaj. Po něm následovala disciplína poněkud „odlehčeného“ požárního útoku. Po krátkém občerstvení, které Hrbovští a Svařenovští nepodcenili, neboť nabízeli guláš, klobásy či hot dogy a pivo, limo, nastoupily trojice k nohejbalu. Čtveřici disciplín zakončil závod dvojic na běžkách.

Po změření časů, zapsání všech výsledků a sečtení bodů bylo jasno. Na stupni nejvyšším stanulo družstvo místní části Lhotky, Kúsky a Dolní Radslavice, které převzalo z rukou Josefa Komínka nejen hlavní putovní pohár, ale i menší pohár pro vítěze a společně se soupeři i sud piva. Stříbro bral hostitel soutěže Hrbov a Svařenov, třetí skončily Mostiště a čtvrtou příčku obsadilo Olší nad Oslavou.

„Myslím si, že první ročník se nám zdařil a věřím, že i ten druhý bude úspěšný,“ zakončil odpoledne Josef Komínek, čímž předeslal, že akce bude pokračovat. Hostitelství druhého ročníku soutěže místních částí Velkého Meziříčí si vylosovaly Mostiště.

Závěr odpoledne patřil posezení s hudbou.

Akci uspořádalo město Velké Meziříčí ve spolupráci se střediskem volného času DÓZA.

Martina Strnadová

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.