Při šerpování na maturanty pršely mince pro štěstí

IMG 1571Svůj velký večer včera měli studenti velkomeziříčského gymnázia. Na plese školy v Jupiter clubu proběhlo šerpování maturantů.

Slavnostní zahájení, polonéza studentů druhých ročníků, která měla velký úspěch, taneční vystoupení a hlavně šerpování maturantů, takový byl program studentského plesu gymnázia v sobotu 11. února. Třídní učitelé 8. A Petr Vrána a 4. C Hana Turinská pasovali studenty svých tříd na maturanty za přihlížení jejich rodičů, prarodičů, sourozenců a kamarádů. Zněla hudba a na maturanty létaly mince pro štěstí.

Zábava trvala do pozdních nočních hodin. K tanci i poslechu hrála na velkém sále skupina Petrkyt BAND a ve výstavní síni DJ Emanuel Míšek. Výtěžek z plesu škola věnuje na podporu vzdělávacích činností, jazykových zahraničních výměnných pobytů, lyžařských výcvikových kurzů a dopravu na sportovní a vědomostní soutěže žáků gymnázia.

Martina Strnadová

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.