Ředitel domova se umístil mezi finalisty prestižní soutěže MANAŽER ROKU 2018

Manažer roku_2._Foto-Česká_manažerská_asociaceDo velkomeziříčského domova pro seniory putovalo prestižní ocenění soutěže Manažer roku 2018, tentokrát přímo pro ředitele domova Vítězslava Schreka. Ten se umístil mezi finalisty zmíněné soutěže a v pražském Paláci Žofín přebral 25. dubna čestné ocenění od zástupců České manažerské asociace.

Soutěž oceňuje nejlepší řídící pracovníky napříč všemi obory. Česká manažerská asociace vyhledává a oceňuje nejen manažery ze sektoru soukromého, ale také ze sektoru veřejného. Ředitel Schrek vysvětluje, proč je důležité poukazovat také na kvalitní práci řídích pracovníků z veřejné sféry: „Jsem rád, že manažerská asociace oceňuje i manažery z veřejných institucí, protože principy efektivního řízení organizace je dnes třeba uplatňovat ve veřejných institucích stejně, jako v privátních firmách, přestože jejich cílem není primárně tvořit zisk, ale efektivní hospodaření a vytváření podmínek pro kvalitativní rozvoj organizace," vysvětluje ředitel domova.

Na slavnostním galavečeru byla vyhlášena Manažerkou roku Tanja Vainio, generální ředitelka společnosti ABB a v kategorii Manažer roku zazářil prof. Vladimír Mařík z Českého institutu informatiky, robotiky a kybernetiky CIIRC ČVUT. Vedle ředitele velkomeziříčského domova Vítězslava Schreka, byl hejtmanem Kraje Vysočina nominován také ředitel Střední školy stavební Jihlava PhDr. Pavel Toman. Oba nominovaní se v soutěži umístili mezi 50 nejúspěšnějšími českými manažery a byli oceněni čestným titulem Finalista soutěže MANAŽER ROKU 2018.

Michaela Černá, pracovnice vztahů k veřejnosti, Domov pro seniory Velké Meziříčí, p.o.

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.