Úprava centra začíná velkým dotazníkem. Zapojte se i vy

namesti s kostelemVelkomeziříčští zastupitelé se shodli na zahájení přípravy architektonické soutěže na úpravu centra města.


Architektonicko-urbanistická soutěž pomůže nalézt nejkvalitnější návrh na rekonstrukci náměstí a přilehlých ulic. Před vyhlášením soutěže se k zamýšlené úpravě centra mohou vyjádřit sami občané města v anketě. Stačí, když odpoví na otázky dotazníku, který vyšel v únorovém měsíčníku Velkomeziříčsko. „Jejich názory budou pro architekty, kteří se do soutěže přihlásí, jistým vodítkem při přípravě návrhů,“ říká starosta Radovan Necid.
Vyplněný dotazník z měsíčníku Velkomeziříčsko tedy vystřihněte/vytrhněte a odevzdejte na informačním centru v recepci radnice či na pokladně městského úřadu v budově spořitelny, a to do 11. března 2016. Pokud se chce vyjádřit více členů rodiny, další dotazníky si můžete stáhnout ve formátu pdf na webu velkemezirici.cz či na odkazu na konci tohoto textu, nebo si vyzvednout vytištěný dotazník opět v recepci radnice či v budově spořitelny.
Dotazník bude možno vyplnit také elektronicky na webu města, a to od 8. února 2016 do 11. března 2016. Svoji představu o tom, jak by mohlo velkomeziříčské náměstí v budoucnu vypadat, nabídnou i děti a mládež. Bude pro ně vyhlášena výtvarná soutěž na mateřských, základních a středních školách ve městě.

pdfDotazník ke stažení

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.