Weby Velkého Meziříčí a ZŠ Školní jsou třetí v soutěži Zlatý erb

ZE _3_misto_mestoMěsto a jeho organizace uspěly v soutěži Zlatý erb Kraje Vysočina. Velké Meziříčí získalo třetí místo v kategorii nejlepší webové stránky měst a Základní škola Školní taktéž třetí místo v kategorii nejlepší web školského zařízení. Druhou příčku mezi weby zdravotnických a sociálních zařízení pak obsadila krajská organizace, a to Domov pro seniory Velké Meziříčí.

Cenu od Kraje Vysočina včera v Jihlavě převzal místostarosta Josef Komínek. „Velmi si ocenění vážíme. Přebíral jsem cenu nejen za web města, ale také za web městské základní školy. Mám radost, že Velké Meziříčí tak uspělo hned dvakrát,“ vyjádřil se místostarosta.

„Mám z ocenění upřímnou radost. Vzhledem k tomu, že jde o opakované ocenění naší elektronické komunikace, je to pro mě osobně důkaz toho, že jsme se vydali správným směrem. Už několik let kladu důraz na to, aby komunikace s radnicí byla pro občany co nejjednodušší, to znamená, aby vše, co mohou, vyřídili či zjistili od počítače z pohodlí obývacího pokoje,“ řekl k třetímu místu ve Zlatém erbu pro web města starosta Radovan Necid a připojil poděkování celému týmu webové sekce, která na vylepšování elektronické komunikace mezi městem a občany pracuje už šest let.

Základní škola Školní přihlásila do soutěže svoje nové webové stránky, které spustila 1. září 2016. Na jejich vytvoření získala příspěvek z grantu Kraje Vysočina. „Náš nový web si zachoval formu puzzle, jako ten původní. Hlavní změnou je obsah. Ten je živý, snažíme se jej často aktualizovat. A to podle mého názoru porota ocenila,“ sdělil ředitel ZŠ Školní Petr Blažek.

Martina Strnadová

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.