Co se dělo na stěně a pod stěnou?

Před vánočními prázdninami se sešli mladí lezci v pěkné sestavě, holky, kluci, malí i velcí. Po loučení s rodiči se děti rozehřály v tělocvičně probíháním pod lanem. Musely se pokusit dohodnout na společné strategii a synchronizaci, což nebylo vůbec jednoduché ;-) Ale bez toho je Jirka nepustil na stěnu.

Na stěně pak proběhla dlouhá a náročná hra družstev, mladší museli spolupracovat se staršími, ti lepší museli kolikrát povzbuzovat a motivovat méně zdatné lezce, aby vydrželi.

DSCF9807

 

Následné tvůrčí malování křídami zvládali všichni dle svých možností. Na stěně tak vznikly krásné různorodé malby a nápisy.

DSCF9809

Hodně zábavné bylo pozorovat děti při další hře, kdy měly ve dvojicích šátkem svázané ruce nebo nohy nebo zavázané oči a spoléhali na svého partnera.

DSCF9830

Vyvrcholením pak byla taneční párty s taneční soutěží, občerstvování v provizorním baru s barmanem a volná zábava.

Ti nejstatečnější pak zůstali na lezecké stěně (nebo spíš pod ní) přes celou noc, vybaveni velkou svačinou, spacáky, polštáři a nezřídka i plyšovými mazlíčky.

DSCF9839

 

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.