Mladší žáci házené ovládli domácí Zimní pohár 2023

Házená-1 copyHázená mladší žáci
V neděli 12. 2. 2023 jsme jako každoročně pořádali turnaj mladších žáků, Zimní pohár 2023. Do naší haly zavítaly týmy TJ Sokol Praha Vršovice, TJ Sokol Újezd u Brna, TJ Sokol Juliánov a SKH Polanka nad Odrou. My jsme na turnaji měli dva týmy VM1 a VM2. Hrací systém byl každý s každým a hrací čas byl 1 x 25 minut.

Družstvo VM1 si od začátku šlo za svým cílem podat před domácím publikem co nejlepší výkon. To se jim povedlo a na celém turnaji nepoznali hořkost porážky. V nejnapínavějším zápase s TJ Sokol Újezd u Brna si kluci sáhli na dno svých sil, ale i tak tento zápas dovedli k vítěznému konci.

Družstvo VM2 celý turnaj sbíralo cenné zkušenosti. Každým zápasem se zlepšovali jak v obraně, tak v útoku. Sice to nestačilo na žádnou výhru, ale i tak zaslouží velikou pochvalu za předvedené výkony.

Nejlepším hráčem turnaje byl vyhlášen domácí hráč Nikolas Fexa.

Výsledky:
VM1 – VM2 27:7
VM1 – Juliánov 18:12
VM1 – Polanka 16:14
VM1 – Újezd 22:20
VM1 – Vršovice 16:10

VM2 – VM1 7:27
VM2 – Juliánov 6:7
VM2 – Polanka 3:17
VM2 – Újezd 9:11
VM2 – Vršovice 5:17

Celkové pořadí turnaje:
1. TJ Sokol Velké Meziříčí 1
2. TJ Sokol Újezd u Brna
3. SKH Polanka nad Odrou
4. TJ Sokol Juliánov
5. TJ Sokol Praha Vršovice
6. TJ Sokol Velké Meziříčí 2

Hráli:
VM1
Drápela Tomáš – Fexa Nikolas, Kadlec Ondřej, Peterka Luboš, Raus Tomáš, Homola Martin, Jelínek Martin, Kadlec Adrian, Karásek Samuel, Prokeš Matyáš, Smejkal Jakub

VM2
Peterka Jonáš – Bradáč Timon, Coufal Filip, Kašpar Martin, Böhm Adam, Drápela Martin, Fiala Lukáš, Sýkora Matyáš, Štěpánek Tadeáš, Fialka Erik

Trenéři: Holý Jiří, Krejčí Martin, Živčic Pavol

Martin Krejčí

Házená-2

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.