Na Havířov jsme v oslabené sestavě nestačili

P1690702HC AZ Havířov – HHK Velké Meziříčí 9:2 (2:0, 2:2, 5:0)

Góly a asistence: 05:16 Ščurek (Haas), 14:38 Mrkva, 24:05 Haas (Mrowiec, Zdeněk), 26:00 Dudáš (Zdeněk, Tvrdý), 41:54 Pawliczek (Čmiel, Pastor), 43:13 Čmiel (Pastor), 48:15 Pastor (Mrowiec, Pawliczek), 54:51 Antoníček (Pavlík, Spratek), 56:31 Zdeněk (Haas, Ščurek).

Sestava HC AZ Havířov:
Štipčák (Šindelka) – Havlík, Kolarz, Kunc, Ščurek, Mrowiec, Hudec, Dudáš – Pawliczek, Spratek, Tvrdý, Zdeněk, Pastor, Haas, Antoníček, Čmiel, Mrva, Pavlík.
Trenér: Raszka Jiří.

Sestava HHK Velké Meziříčí:
Juda J. (Juda P.) – Trnka, Slabý, Tomšík, Hort, Vlašín P., Kochánek – Strnad, Střecha F., Hasoň – Juda M., Křenek, Střecha T. – Švejda, Burian V., Vedral – Broža, Buchal.
Trenéři: Oberreiter Štěpán, Novák Lukáš

Rozhodčí: Mejzlík – Tvrdý, Voznička.

Vyloučení: 7:3, využití: 0:0, v oslabení: 1:0.

Střely na branku: 47:26 (13:6, 17:11, 17:9)

Statistiky brankářů:
Štipčák (HAV) – 92,31 % - 24 zákroků – 60 min.
Slavíček (HHK) – 80,85 % - 38 zákroků – 60 min.

Diváci: 504

Hokejisté Velkého Meziříčí ve 37. kole východní konference II. ligy zajížděli do dalekého Havířova v kombinované sestavě. Kapitán Velkého Meziříčí Pavel Ambrož si odpykává trest, další hráče nepustil do hry zdravotní stav.

Velkomeziříčští, i přes převahu Havířova, drželi po dvou třetinách hratelný stav 4:2. V závěrečné části ale domácí zápas rychle rozhodli a navýšili až na konečných 9:2. Desítku domácích odmítl v poslední minutě vychytaným samostatným nájezdem Jarda Juda.

Hodnocení utkání hlavním trenérem Štěpánem Oberreiterem:
Do Havířova jsme odjížděli bez několika hráčů základní sestavy. Do utkání jsme vstoupili bez pohybu, bez agresivity a domácí nám vstřelili dvě branky. Obraz hry se nezměnil ani na začátku druhé třetiny, kdy nám domácí přidali další dva góly. Teprve potom jsme začali hrát naši hru a výsledkem byly dvě branky a další nevyužité šance. Do třetí třetiny jsme vstoupili dobře. V páté minutě jsme neproměnili tutovku a domácí nám z protiútoku vstřelili pátou branku. My jsme odpadli a domácí navyšovali skóre. Od desítky nás zachránil gólman Juda, který chytil trestné střílení. Jsme v kritické situaci a pokud chceme zůstat ve hře musíme naplno bodovat v dalším utkání.

Jaroslav Juda
HHK VM

 

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.