Ve Frýdku dorostenci bojovali o body

VM-Polanka 3_úvodní_foto1.liga starší dorost, 21. kolo
Sobotní souboj ve Frýdku-Místku mohl mít pro naše dorostence sladkou tečku. Bohužel rozhodující pasáž ve druhém poločase nedopadla v náš prospěch, a naši hráči, tak opět odjeli s prázdnou.


Pepino SKP Frýdek-Místek – TJ Sokol Velké Meziříčí 30:20 (13:8)

Na začátku utkání byla na našich hráčích patrná únava z dlouhé cesty, protože úvod do utkání nám vůbec nevyšel. I přes dva sedmimetrové hody, které naši hráči nebyli schopni proměnit a jeden oddechový čas, jsme první brankový příděl zaznamenali až ve 13. minutě za stavu 8:0! To konečně naše hráče nakoplo a další dvě sedmičky už kluci proměnili. Začali si více věřit a hra se postupně vyrovnávala. Hlavně díky spolupráci spojka-pivot a dobrým zákrokům našeho brankáře. V poslední desetiminutovce jsme dokonce byli lepší a do šaten se šlo za stavu 13:8.

Vstup do druhé půle byl na rozdíl od toho prvního povedený. Dokonce se kluci dostali na rozdíl dvou branek (5. minuta 13:11). V důležité části, kdy domácí čelili dvou oslabením za sebou, jsme to ale nezvládli, a domácí nechali opět odskočit. Během pěti minut se ze stavu 13:11 stalo 17:12 a naše oslabení frýdečtí využili a postupně rozdíl ve skóre narůstal na konečných 10 branek.

I přes zvednutí se v zápasu a bojovnost to opět na body nestačilo. Už před posledním kolem je jisté, že se naši dorostenci se soutěží po skončení sezóny rozloučí. Na domácí půdě vždy podávali dobré bojovné výkony s prvky moderní rychlé házené. A proto je přijďte v jejich posledním zápase povzbudit! Hraje se tradičně v 19:00 v sobotu 4. května u nás na hale.

7m hody 4/5 : 4/6, vyloučení: 3:3
Sestava a branky:, Samuel Přikryl, Tomáš Kučera – Jakub Uchytil (10/4), Benjamin Rosa (4), Filip Hradecký (2), Adam Krejčí (2), Štěpán Čermák (1), Jaroslav Pavlíček (1), Vítek Smejkal, Tomáš Jelínek, Denis Vik, Matouš Fiala, trenér Ladislav Šidlo, vedoucí družstva Pavel Uchytil.

-jš-

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.