Štafetový pohár skončil úspěchem

IMG-9623 copyVe čtvrtek 2. května se žáci ZŠ Školní zúčastnili okresního kola Štafetového poháru v Třebíči. Všichni sportovci byli žáci 1. stupně. V Třebíči se nám podařilo přesvědčivě získat 1. místo, a tím postoupit do krajského kola, které proběhlo 7. května rovněž v Třebíči. Tentokrát jsme v silné konkurenci obsadili 2. místo.

První místo a postup do republikového finále nám unikl o 0,81 sekundy. Musíme všechny žáky moc pochválit. Trénovali velmi zodpovědně. Byla to opravdu týmová práce a díky ohromné snaze každého jednoho běžce jsme měli tak skvělé výsledky. Velké poděkování patří paním učitelkám Janě Urbanové a Jitce Rosové, které děti na soutěž připravovaly.

Štafety se zúčastnili tito žáci: Monika Požárová, Sára Kozlová, Max Coufal, Gábina Hamáčková, Štěpán Šidlo, Nikol Milotová, Kamil Šoukal, Alex Hnízdil, Nicol Sedláčková, Filip Vitešník, Magda Krejčí, Olda Nováček, Karla Věžníková, Matyáš Jurek, Elen Badalíková, Adam Jurek, Karolína Kozlová, Tobiáš Winterling, Maelys Kaira Oulehlová a Ondra Bárta.

Petr Blažek, ředitel školy

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.