Děje se v knihovně. Tentokrát na téma malé hry

HledačkaJeden by myslel, že taková kartička do knihovny toho moc neumí. Půjčíme si na ni něco ke čtení...a to je tak všechno. Nebo ne? Hrdé majitele čtenářských průkazů celá léta provázejí výhradně v knihovně za běžného provozu nabízené, s láskou a originálně připravené MALÉ HRY. Děcka se do nich pouštějí s nebývalou vášní, ale zlákat se dají i dospělí. Proč? Pro radost ze zážitku, pro bonbon za odvahu nebo pro šanci být vylosovanými výherci často velmi pěkných cen. Ty již tradičně a velkoryse platí město Velké Meziříčí. Tady je pár příkladů.

Jeden by myslel, že taková kartička do knihovny toho moc neumí. Půjčíme si na ni něco ke čtení... a to je tak všechno. Nebo ne? Hrdé majitele čtenářských průkazů celá léta provázejí výhradně v knihovně za běžného provozu nabízené, s láskou a originálně připravené MALÉ HRY. Děcka se do nich pouštějí s nebývalou vášní, ale zlákat se dají i dospělí. Proč? Pro radost ze zážitku, pro bonbon za odvahu nebo pro šanci být vylosovanými výherci často velmi pěkných cen. Ty již tradičně a velkoryse platí město Velké Meziříčí. Tady je pár příkladů.

Loni jsme pro velký úspěch jarní přidávali dětem i podzimní Hledačku. Vidíte to zaujetí? Společenské zdvořilosti šly stranou při nelítostných soubojích dospělých s knihovnicemi v bleskovém Dominu. A zdaleka největší MALOU HROU byla Knížka od Ježíška. Na 70 čtenářů vetklo svá knižní přání do dopisů Ježíškovi a dvaceti dvěma byla splněna.

Kouzlo detailuLetos? Etapová soutěž Kouzlo detailu je prima v tom, že se do ní dá pustit jednou i opakovaně kdykoliv až do prosince. Zato pouze v únoru lze hrát hned tři MALÉ HRY. Čtenářky už se těší na tradiční dámský kvíz, tentokrát Obrazy v knihách. Nechybí léty prověřená soutěž pro děti od 2 do 5 nazvaná Nakresli. A co si tak přijít vyzkoušet usadit kuličky do důlků... zkrátka prubnout Sněhulákování? Tak vidíte, co všechno zmůže taková kartička do knihovny. Už ji máte taky?

Ivana Vaňková

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.