Vysočina Tourism nabízí propagaci podnikatelům ve svatebních službách

heart-529607Podnikáte ve svatebních službách a sháníte způsob, jakým informovat veřejnost o vaší nabídce? Vysočina Tourism hledá tradiční i netradiční svatební místa, svatební koordinátory a dodavatele z Vysočiny na svůj svatební web.

Vysočina Tourism spravuje web www.vysocinasvatba.cz se svatební tematikou. Budoucí manželé mají možnost vybrat si na jednom místě svůj vysněný svatební prostor, svatebního koordinátora i všechny potřebné dodavatele. V současné době jsou na stránkách svatební místa vhodná pro venkovskou, zámeckou, církevní, ale i netradiční svatbu. K nalezení je zde také seznam svatebních koordinátorů a dodavatelů z kraje od fotografů a kadeřnic až po půjčovny šatů a catering. Podnikáte-li v nějakém z těchto nebo příbuzných oborů, máte příležitost být zdarma uvedeni na svatebním webu Vysočina Tourism.

V případě zájmu napište na e-mail Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.  nebo volejte: 731 597 613 a zašlete následující informace:
• Popis místa/nabízených služeb
• Kontakt – adresa, telefon, e-mail, webové stránky, sociální sítě
• Autorsky ošetřené fotky

Těšíme se na vaše e-maily a na naši budoucí spolupráci, tým Vysočina Toursim.

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.