Dávejte si pozor na chaty

french-4080868 1280Ve Velkém Meziříčí udeřil vykradač chat. Je třeba si dávat větší pozor na zabezpečení rekreačních objektů a být také všímaví ke svému okolí.
Policisté z obvodního oddělení Velké Meziříčí pátrají po neznámém pachateli, který má na svědomí vloupání do rekreačních chat.

„V přesně nezjištěné době v období od 16. dubna do 25. dubna pachatel nezjištěným předmětem vypáčil vstupní branku vedoucí na pozemek k rekreační chatě u rybníka Prostřední Paleček. Následně se pokusil vypáčit vstupní dveře chaty, kde způsobil poškození dveří a zárubní. Poté se pokusil vypáčit okno od chaty, kde způsobil vrypy na okenici. Okno se mu vypáčit nepodařilo, tak rozbil skleněnou výplň okna. Okno si otevřel. Poté vstoupil do chaty, ze které odcizil různé alkoholické nápoje. Ve stejné se ve stejném období pokusil zloděj vypáčit branku oplocení u další chaty. Poté nezjištěným předmětem rozbil výplň okna, vnikl dovnitř chaty, kterou prohledal a z kuchyňské linky odcizil jednu rozpitou láhev whisky. Rozbitým oknem chatu opustil. Podobným způsobem se zloděj dostal na pozemek u další chaty u Velkého Meziříčí, rozbil dvojitou skleněnou výplň okna, kterým vnikl do chaty, kterou prohledal. Z ledničky a mrazáku odcizil potraviny a alkohol. Místa činu policisté ohledali s cílem zajistit upotřebitelné důkazy," popsala policejní mluvčí Dana Čírtková.

-pch-

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.