Jarní divadelní sezona v Jupiter clubu nabídne i Božskou Sarah

sarah bozska_horakovaJarní divadelní sezona v Jupiter clubu nabídne čtyři představení. Asi největším tahákem bude v květnu 2017 Iva Janžurová ve hře Božská Sarah. Permanentky na sezonu můžete rezervovat již od pondělí 28. listopadu 2016. Cena je 1.200 Kč.

Divadelní sezonu zahájí 2. března 2017 v 19.30 I. Chmela, D. Prachař, L. Rybová, J. Janěková ml., K. Winterová a P. Špalková ve hře Úča musí pryč (Divadlo – verze). Děj diváky zavede do 5. třídy základní školy, kde pět rodičů čeká na třídní učitelku svých dětí. Emoce vřou…

Následovat bude hned 20. března 2017 v 19.30 představení Divadla Palace – Rodina je základ státu. Je z pera mistra frašky Raye Cooneyho, který ve svých textech vychází z tradic anglické komedie s komplikovanou zápletkou a suchým britským humorem. Hrají: M. Etzler, R. Trsťan, V. Hybnerová/M. Procházková, S. Laurinová, Z. Piškula/M. Sabadin a další…

Třetí představení sezony je připraveno na 11. května 2017 od 19.30 s Adélou Gondíkovou a Jiřím Langmajerem. Jmenuje se Ani za milion a hlavními postavami jsou Jacqueline a Lambert. Ona je Francouzka tělem i duší provdaná za anglického velvyslance. Má dvě děti a kufřík s milionem eur. On má duši námořníka, manželka od něj utekla a tak žije čtyřiadvacet hodin denně sedm dní v týdnu jen pro svůj maják.

Jarní divadelní sezonu uzavře koncem května Božská Sarah s Ivou Janžurovou a Kryštofem Hádkem nebo Igorem Ozogovičem. Silnou a působivou hrou si Iva Janžurová plní svůj dlouholetý profesní sen, dvacet let si četla tento výjimečný text a zvažovala své síly, kdy se do něj pustit. Příběh posledního léta světově proslulé herečky a vyhlášené skandalistky Sarah Bernhardtové režíruje Alice Nelis.

-jc-

 

sezona plakatek

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.