Dorostenci se rozešli smírně s Telnicí

20222. liga starší dorost – Morava, 3. kolo
TJ Sokol Velké Meziříčí – Sokol Telnice 25:25 (12:8)

V dramatickém utkání s Telnicí, kdy se skóre přelévalo jak na houpačce, brali dorostenci bod za remízu.
Úvod utkání se nám příliš nepovedl, soupeř byl efektivní, naše družstvo se nemohlo dostat do tempa a prohrávali jsme 0:3. Díky zlepšené obraně, za kterou se dařilo Tomáši Kučerovi, jsme v 17. minutě srovnali na 6:6. Oddechový čas hostům naštěstí příliš nepomohl, naše družstvo pokračovalo v dobré defenzívě a rychlých útocích, ze kterých jsme těžili laciné branky. Na postavené obrany příliš branek nepadalo, a tak se šlo do šaten za stavu 12:8.

Začátek druhé půlky jsme opět nezachytili (z Rožnova jsem se příliš nepoučili). Ve 36. minutě se za stavu 13:13 začínalo od znova. Následně začala přetahovaná o každý gól a skóre se přelévalo jak na houpačce. Když jsem šest minut před koncem vedli o dvě branky vypadalo to dobře, bohužel neproměněné vyložené šance nás sráželi. Telnice srovnala a dvě minuty před koncem šla do vedení 24:25. Navíc jsme šli do oslabení a vypadlo to s námi zle. Kluci se semkli po oddechovém čase vyšvihli parádní akci, kterou dobře hrající Tomáš Rosa srovnal na konečných 25:25. Na obou stranách byla ještě šance strhnou vítězství na svoji stranu, ale ani jedno družstvo toho nevyužilo, a tak utkání skončilo spravedlivou remízou.

Pro nás je to v domácím prostředí určitě ztráta, když jsme velmi snadno prohospodařili čtyřbrankový náskok z první půle.

V příštím kole zajíždí družstvo dorostu do Vsetína, kde bude chtít u těžkého soupeře vybojovat body.

7m hody 2/3 : 2/2, vyloučení 4:3.
Průběh utkání ZDE

Sestava a branky: Lukáš Deraha, Tomáš Kučera, Martin Borkovec – Benjamin Rosa, Denis Vik, Tomáš Rosa (7), Štěpán Čermák (1), Jakub Mach (4/2), Martin Chalupa (2), Adam Jaša (3), Jaroslav Pavlíček (1), Jakub Uchytil (4), Aleš Novotný, Marek Sedlák (2), Ondřej Navrátil (1), trenér Ladislav Šidlo, vedoucí družstva Petr Kácal.

Tabulka 2.liga starší dorostenci Morava 

Ladislav Šidlo

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.