Velkomeziříčští hokejisté po dobrém výkonu poráží Hodonín

Hokej HHK_VM_-_modré_dresyHHK Velké Meziříčí – SHKM Baník Hodonín 5:1 (1:0, 1:0, 3:1)

Góly a asistence: 11:49 Ludvík (Vlašín P., Střecha T.), 29:22 Strnad (Trnka), 47:25 Střecha T. (Strnad, Hasoň), 51:57 Doležal (Křenek, Juda M.), 58:05 Vedral (Budian V.) – 42:53 Romančík (Šmach, Peš).

Sestava HHK Velké Meziříčí: Slavíček (Juda J.) – Trnka, Slabý, Vlašín P., Tomšík, Kochánek, Buchal – Doležal, Křenek, Juda M. – Strnad, Střecha T., Hasoň – Ludvík, Burian V., Vedral – Broža.

Trenéři: Oberreiter Štěpán, Novák Lukáš

Sestava SHKM Baník Hodonín: Šurý (Zollpriester) – Miklík, Foltýn, Rauš, Škarpik, Šmach, Němec, Kučera – Peš, Štědrý, Krejčiřík, Bartes, Bořuta, Romančík, Charvát, Yarovinsky, Sajdl, Krejčí, Dufek, Matějka.

Trenéři: Bachánek Aleš, Vyrůbalík Martin.

Rozhodčí: Kohoutek – Kalina, Smetková.

Vyloučení: 4:4, využití: 1:1, v oslabení: 0:0.

Střely na branku: 37:36 (10:15, 15:11, 12:10)

Statistiky brankářů:
Slavíček (HHK) – 97,22 % – 35 zákroků – 60 min.
Šurý (HOD) – 86,49 % – 32 zákroků – 60 min.

Diváci: 254

Ve středu 15. února hokejisté Velkého Meziříčí po dobrém výkonu celého týmu přehráli Hodonín a udrželi tak naději na vyhnutí se souboji o udržení. Pod dnešní vítězství se podepsalo pět různých střelců a výborně chytající Zdeněk Slavíček.
Hodnocení utkání hlavním trenérem Štěpánem Oberreiterem: V domácím utkání proti Hodonínu jsme chtěli odčinit debakl z Havířova. Do utkání jsme nasadili tři vyrovnané pětky a ten tah se nám vyplatil.

Od začátku jsme měli dobrý pohyb i napadání. Soupeře jsme dostali pod tlak a vytvořili si několik šancí. Do šatny jsme odcházeli s jednobrankovým náskokem. Ten jsme navýšili o gól i ve druhé třetině. Ve třetí třetině vstřelil soupeř náhodný gól po naší teči.

Zlomovým momentem ve třetí třetině bylo trestné střílení, které na nás nepřesný hlavní rozhodčí nařídil a náš gólman ho chytil. Ve zbytku třetiny jsme pokračovali v naší nátlakové hře a výsledkem byly tři branky po pěkných kombinacích.
Bereme tři body a celému týmu patří dík za předvedenou hru podepřenou výborným výkonem brankáře Slavíčka. Děkujeme i našim fanouškům za vydatné povzbuzování po celé utkání.

Jaroslav Juda

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.