Proleťte se nad Velkým Meziříčím

Kniha VM_z_nebe_2...a nejen nad ním, ale i jeho okolím. Nepotřebujete letenku a zkrátka nepřijdou ani ti, kteří se do letadla bojí. „Létat" můžete opakovaně, jak často budete chtít, stačí jen otevřít knihu.

Řeč je o publikaci Velké Meziříčí a okolí z nebe, která vyšla právě teď. Každou fotografii doprovází vysvětlující text, psaný poetickým jazykem, takže po pár „letech" zjistíte, že kraj nejen dobře znáte, ale že je vlastně váš. Všechny fotografie se pořizovaly jednoho jarního dne, jak píše v úvodu autor díla Milan Paprčka.

Kniha potěší nejen místní, kteří svůj kraj dokonale znají a mají v něm svá zamilovaná místa, ale také ty, kteří se do zdejší mírně zvlněné krajiny teprve chystají. Texty jsou paralelně v češtině a v angličtině.

Knížku vydalo CBS Nakladatelství s.r.o. ze Zlína. Pozitivní je i skutečnost, že jsou všechny stránky stránky vytištěné na papíru s certifikátem FCS.

Zakoupit si ji můžete on-line či v Turistickém informačním centru Velké Meziříčí, které najdete v přízemí budovy radnice. Kniha vás vyjde na 550 korun.

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.