Prodejní výstava voněla Vánocemi

Výstava Charita_05Titulek zdaleka nevystihuje vše. Předvánoční prodejní výstava z dílen denního stacionáře Nesa, kterou po covidové přestávce opět charita uspořádala, Vánocemi i chutnala, zněla, zářila...no prostě žila.

 

 

Výstava Charita_02_copyKdo překročil práh denního stacionáře v Čechově ulici 1660/3, měl Vánoce již v pátek 9. prosince. Udělat tento jednoduchý skok časem bylo možné od 9:30 až do 17:00. A když jste přišli v ten správný čas, užili jste si i koncert s Radkou Uchytilovou z nedalekého Rudíkova. Její adventní a vánoční zpívání a muzicírování sváteční náladu ještě umocnilo.

Kromě stolů prohýbajících se pod vánočními dárky všeho druhu jste si mohli dát i voňavý čaj a ochutnat drobné pohoštění. Krásná setkání proběhla mezi klienty místního stacionáře Nesa a hosty z Rosy z Bystřice nad Pernštejnem. Radost byla nepředstíraná a veliká. Tyto velké děti totiž nic nepředstírají. A když vás radostně vítají, tak vás vítají z celého svého srdce.

Výstava Charita_06

A taková je celá výstava: radostná a od srdce. Kdo si chtěl přinést kus této pohody domů, a ještě udělat dobrý skutek, měl to jednoduché. Stačilo si vybrat něco pěkného a otevřít peněženku. Peníze, které Nesa takto získala, použije na nákup materiálů. Z něho budou klienti opět vyrábět ty krásné voňavé věci, za které je tak pěkné utrácet. Letos se vybralo bezmála dvacet čtyři tisíc korun.

Jan Uher

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.