Žáci ze ZŠ Školní si užili karneval

karnevalVšechny děti milují kostýmy a ty neodmyslitelně patří ke karnevalu. Měsíci únor je na to ta správná doba, proto v naší škole propuklo v pátek v 1. a 2. ročnících před úplným uzavřením škol karnevalové radování.

Tentokrát nebylo společné, ale udělali jsme si ho každý po svém ve svých třídách. V 1.A probíhaly přípravy celý týden. Děti vyráběly nejrůznější dekorace v podobě šašků a klaunů, zdobily čarodějné kloboučky, tím vším pak vyzdobily třídu a nástěnku na chodbě. Páteční dopoledne bylo pak opravdu veselé. Po úvodní promenádě masek nechyběla samozřejmě diskotéka v rytmu moderní hudby, všechny děti při tanci předváděly nejrůznější taneční kreace. Zároveň byly zahájeny různé soutěže a hry. V průběhu karnevalu se s tancem střídaly hlavně sportovní soutěže, v nichž si děti vyzkoušely svoji obratnost. Celé dopoledne si děti neustále pochutnávaly na různých dobrotách. Obrovské poděkování patří všem rodičům a prarodičům, kteří naší třídě přichystali skutečně bohaté pohoštění na společný raut. Loučili jsme se velice neradi, kromě pár sladkostí si děti odnesly dobrou náladu z netradičně stráveného dne ve škole. Nyní nám opět začala po dlouhé době distanční výuka a budeme se spolu vídat pouze při online setkáních. Moc si přejeme, abychom se všichni mohli co nejdříve navrátit do školy.

Jana Kubátová (třídní učitelka 1.A), základní škola Školní

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.