Nezbývalo mu nic jiného, než se stát gayem

0 P1176910V peprné groteskní komedii Na Vánoce budu gay, kterou včera zhlédli diváci v Jupiter clubu, se v hlavních mužských rolích předvedli Martin Zounar a Filip Blažek (Peppino).

Peppinovým hlavním cílem je získat úspěšný řetězec pizzerií po svém bohatém strýci z Ameriky, který se chystá do penze. Strýček (Frankie) je však zapřisáhlý homosexuál a po svém synovci požaduje to stejné. Ženy nesnáší a hnusí se mu. Na Vánoce se Frankie rozhodne svého synovce navštívit. Peppinovi se podaří přemluvit svého kamaráda a společně si tak na Frankieho přichystají lest a snaží se mu namluvit, že jsou pár. Vše však vyústí v neočekávaný závěr...

Na Vánoce budu gay

Tato divadelní hra byla poprvé uvedena v Římě na Vánoce v roce 2014. Jejím autorem je známý italský dramatik a herec Pino Ammendola. Sám tuto „vánoční" hru nejen napsal, ale také si v ní zahrál a zároveň ji režíroval. V Itálii představení sklidilo velký ohlas nejen ze strany diváků, ale i kritiků.

Tina Kárníková

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.