Křižanovští si užili karneval i babský bál

karnevalV neděli 17. března před druhou hodinou odpoledne začaly do Katolického domu v Křižanově přicházet děti v doprovodu rodičů i prarodičů na tradiční dětský karneval. I v tomto roce ho uspořádaly členky TJ Efekt Křižanov z oddílu aerobicu.


Dětí se sešlo opravdu hodně, všechny v krásných maskách. I někteří dospělí měli karnevalové převleky. Pro všechny byl připraven bohatý program. Tančilo se, soutěžilo v různých disciplínách, např. v jízdě s kotoučem a na motorce, v hodu na cíl, předávání míčku a nechyběla také tombola a občerstvení. A tak není divu, že se nikomu nechtělo odejít domů.

Již začátkem února jsme si zatancovali na jubilejním 20. Babském maškarním bále pro dospělé. Všechny členky přišly v kostýmech, ve kterých vystupovaly na předchozích bálech. I ostatní návštěvníci předvedli krásné masky. V soutěži o nejlepší z nich se na 1. místě umístily Včeličky, na 2. místě Turisté a na 3. místě Veselý dům.

K tanci hrála již tradičně skupina M.E.Š., občerstvit jsme se mohli v šenku. Před půlnocí čekalo na všechny překvapení v podobě vystoupení s deštníky, které jsme museli pro velký úspěch opakovat.

Jsme rády, že těmito akcemi náš oddíl obohacuje kulturní život v Křižanově. Kromě toho pořádáme během roku cvičení pro ženy, pro rodiče s dětmi a atletiku pro starší děti. Také se každý rok přidáváme k akci Čistá Vysočina.

Za TJ Efekt Kolářová Dagmar

Bál1

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.