Partička bavila diváky postavou Nácíčka

IMG 1631Populární improvizační show Partička již podruhé zavítala do Velkého Meziříčí. Přivítal ji velký sál Jupiter clubu zaplněný diváky do posledního místečka.

Na své si přišli fanoušci Partičky v pondělí 13. února. Michal Suchánek, Richard Genzer, Jakub Kohák, Dalibor Gondík a hudební doprovod Marián Čurko je nezklamali a odvedli to, co od nich publikum očekávalo. Improvizace na dané téma, jehož podmínky jim zadávali sami diváci, pobavily. Účinkující se potýkali s úkoly, jako vést dialog se záměnou písmen ve slovech, dokončovat verše, hádat známou postavu, či hra na pravdu, které zpestřilo i vtažení jedinců z publika na pódium. Zejména scénka, v níž Michal Suchánek ztvárnil postavu Nácíčka z knihy o kocouru Mikešovi, se rozjela nečekaným způsobem. „Normálně náš pořad končí v půl desáté, ale dnes se nám to poněkud protáhlo,“ konstatoval ve tři čtvrtě na deset Dalibor Gondík poté, co se Richardovi Genzerovi nedařilo dlouhých pětačtyřicet minut postavičku bílého kocourka, který ovšem v podání Michala Suchánka hajloval, odhalit.

Martina Strnadová

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.