Vodotrysk zve zájemce na Korejský den do Křižanova

jizni koreaV křižanovské sokolovně a volnočasovém centru za sokolovnou se ve středu 23. srpna uskuteční Korejský den. Členům centra Vodotrysk se podařilo navázat spolupráci s partou báječných korejských dobrovolníků, kteří pro všechny zájemce nachystali jedinečný program zaměřený na jejich rodnou zemi.
Od deseti do jedenácti hodin proběhne o Korei přednáška v sále sokolovny. Tématem budou poznatky a zajímavosti o této zemi, o jejích tradicích, kultuře, gastronomii a mnohém dalším. Povídání bude doprovázeno promítáním, čekat na posluchače bude i ukázka taekwondo, a to vše zdarma.

Připraven je i program i pro děti na Vodotryskovém příměstském táboře. Tento den tedy bude tábor zdarma (zúčastněné děti si budou platit jen oběd). Tábor probíhá od 7 do 15 hodin a děti je třeba mít přihlášené.
Informace či přihlášky získáte na telefonním čísle 777 284 560 (777 811 345) nebo e-mailu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. . Jde o jedinečnou příležitost přenést se na chvíli do exotických dálek. Informace také zde.

Ondřej Nagy

 

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.