První taneční kroky byly v rytmu waltzu

IMG 9410Bílé rukavičky a lodičky na podpatcích, lehká nervozita i natěšenost, hudba a povzbudivá slova taneční mistrové… Parket Jupiter clubu včera zaplnily páry mládeže i dospělých. Taneční začaly.

Své první kroky v kurzu tance a společenského chování, který pořádá Jupiter club a vede Taneční škola Starlet Brno, udělala stovka studentů středních škol. Vystřídalo je bezmála třicet párů dospělých a tanečníků v kurzu pro pokročilé. Všichni naslouchali radám a povelům zkušené lektorky Vlasty Buryanové, která ve Velkém Meziříčí každoročně učí tanci i etiketě desítky a desítky zájemců.

„Choďte pravidelně, zbytečně nevynechávejte, neboť v každém kurzu se naučíme mnoho nového a pak by vám to chybělo,“ upozornila mimo jiné Vlasta Buryanová a vyzvala chlapce, aby s sebou příště přivedli pár kamarádů, neboť v kurzu tradičně převažují dívky. A pak už se mládež pustila do prvních kroků toho nejjednoduššího tance, waltzu.

Taneční pro mládež vyvrcholí dvěma prodlouženými. Bílá bude v pátek 3. listopadu a barevná v sobotu 2. prosince.

Martina Strnadová

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.