Deštivé dny zavítají do Meziříčí podruhé

IMG 2685Aktualizováno: Představení se uskuteční 21. května v 19:30 hodin.

Po prvním zrušeném termínu přijelo v úterý 19. února do Jupiter clubu Divadlo Ungelt s americkým dramatem Deštivé dny. Druhá polovina tohoto představení se pro zdravotní indispozici Richarda Krajča neodehrála a náhradní termín bude upřesněn. Vstupenky zůstávají v platnosti a jsou také k dostání na programovém oddělení Jupiter clubu.

V hlavních rolích hry amerického autora Keitha Huffa se představil Richard Krajčo a David Švehlík. Krajčo získal za roli Dennyho v roce 2012 cenu Thálie.

Na velmi úsporné scéně, tvořené pouze židlemi, se rozvinulo drama dvou parťáků od chicagské policie. Tématem hry bylo zejména přátelství, ale nechyběla ani kriminální zápletka. Hra byla plná emocí, na jevišti padaly velmi peprné výrazy, atmosféru podtrhly také výstřely z revolveru.

Jak to s Dennym a jeho rodinou dopadlo, se ale diváci nedozvěděli. Po přestávce pořadatel oznámil, že z důvodu hlasové indispozice Richarda Krajča se představení odkládá a termín bude následně upřesněn. Plné hlediště okamžitě odměnilo oba herce velkým aplausem.

Jitka Kočí

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.