Na společném koncertu Mirai a Poetiky nechyběly emoce ani energie

IMG 2733Dvojkoncert kapel Mirai a Poetika si právě užili fanoušci v Jupiter clubu. Nenechalo si ho ujít na dvanáct stovek posluchačů. Muzikanti byli návštěvností i atmosférou ve Velkém Meziříčí nadšeni.

„Byly doby, kdy na nás přišlo třeba jen 27 posluchačů a vás je tu teď 1200,“ poznamenal zpěvák Mirai Navrátil. To svědčí o tom, že jak Mirai, tak Poetika se rychle stávají stálicemi naší hudební scény.

IMG 2710Večer odstartovala v podstatě domácí Poetika. Původní trio Ondřej Brejška z Velkého Meziříčí, Eda Rovenský z Velké Bíteše a Daniel Hrdlička ze Žďáru se rozrostlo o dva nové členy a v Jupiter clubu představilo svoji směsici popu a rapu, v níž nechyběly písně Každou vteřinou či Zkouším žít. A muzikanti je nezpívali sami, fanoušci jim vydatně pomáhali.

 

 

IMG 2779Po Poetice vtrhl na pódium živel, kapela Mirai. Ta už tak dost rozehřáté posluchače dostala do varu. Samozřejmě i jejich hity posluchači dobře znají, takže Cestu z města nebo Když nemůžeš, tak přidej zpíval celý sál.

"Jak Poetika, tak Mirai byli skvělí! Ještě teď se mi chce tančit a zpívat!" zhodnotila hned po koncertě jedna z posluchaček na Facebooku Velkomeziříčsko. A ani další pochvalnými komentáři nešetřili.

Z Velkého Meziříčí míří turné Mirai&Poetika 2018 do Brna, Ostravy, Českých Budějovic a končí ve Valašském Meziříčí.

Martina Strnadová

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.