Realita může být krutá, zaznělo ve hře Vzpomínky zůstanou

vzpominkyVe včerejším divadelním představení Vzpomínky zůstanou se velkomeziříčskému obecenstvu představili herci zvučných jmen, Petr Štěpánek a Zlata Adamovská. Hru s milostným příběhem i rodinným dramatem přivezlo do Jupiter clubu divadlo Ungelt.

Mladá, cílevědomá, direktivní a finančně úspěšná mladá žena po rozvodu potká šarmantního barového pianistu, kterému táhne na šedesátku. Když se rozhodne si ho po deseti dnech intenzivního vztahu vzít, představí jej své matce. Ta se snaží za každou cenu dceři sňatek s nestálým mužem rozmluvit, zejména proto, že sama jej stále ještě miluje. Ukáže se totiž, že jde o jejího dávného milence, který jednoho dne nepřišel na schůzku a zmizel. Takové odhalení řádně zacloumalo vztahy všech postav a prověřilo pouto matky a dcery. Očekávaný happyend se nekonal, Petr Štěpánek věren zásadám své postavy mizí neznámo kam. „Celý život jsem aspiroval na pokojového mazlíčka bohaté ženy,“ konstatoval.

Jitka Kočí

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.