Letošní FAJTFEST bude nabitý novinkami

fajtfest3Fajtfest 2015 – ročník nabitý novinkami 16.–18. 7. 2015
Velké Meziříčí, Fajtův kopec – Ski areál

Metalový svátek Fajtfest se blíží mílovými kroky, a tak nastal nejvyšší čas vytasit se se všemi novinkami a lákadly. Nově jsme zahájili spolupráci s městem Velké Meziříčí, kterému tímto srdečně děkujeme za podporu.

HACKTIVIST (UK), RISE OF THE NORTHSTAR (FRA), TAPED (FL), HOPE (PL), The SWITCH (CZ)
Letošními headlinery jsou HACKTIVIST (UK), RISE OF THE NORTHSTAR (FRA), TAPED (FL), HOPE (PL), The SWITCH (CZ). Těšit se můžete na kvalitní support v podání Fourth Face, X Core, Primary Resistance, oblíbené Braincan, Bad Victim nebo Overhype.
Velkým lákadlem bude dozajista i nově otevřená rozhledna, která se tyčí za Chi Cheng Stage. Pohled na Velké Meziříčí a okolí z výšky 36 m bude stát za to!
I nadále pokračujeme v osvědčené spolupráci se SUBWAY Velké Meziříčí. Určitě využijte možnost výhodného menu za nízkou cenu, které si můžete zajistit už před samotným festivalem. Stačí přijít od čtvrtka 16.00 do pátku 20.00 do SUBWAYe, říct heslo „JEDU NA FAJTFEST!" a výborné menu je vaše pouze za 89 Kč. To samé bude platit i pro odjezd z FAJTFEST 2015, avšak s heslem „JEDU Z FAJTFESTU!" Nabídka platí až do neděle (8–17 hodin).
SUBWAY bude mít také přímo v areálu festivalu hostesku, u které bude možno jídlo objednat a v krátké době vám ho doručí přímo do areálu. Myslíme i na vegany. Menu pro ně je u SUBWAY samozřejmostí.
Ještě nekončíme, novinkou FAJTFEST 2015 bude i metalová tombola kde vás čekají zajímavé ceny!
V sobotu (18. 7.) můžete soutěžit o titul IRON MAN / GIRL FF 2015. Soutěží provede vyhlášený sportovec, speaker, idol žen a lídr kapely BU-FU Jarek Černý. Tímto zveme všechny lidi z VelMezu, neboť vstup na IRON MAN je zdarma! Vítězové mají jistý volný vstup na všechny Fajtfest akce v roce 2016!
V sobotu před headlinerem festivalu vyhlásíme FAJTFEST GIRL 2015. Cenu předá tvář FF2015 Leila Abdulnour.
Kromě Leily se na pódiu se objeví i guru,moderátor TV REBEL, tatér a charismatický týpek Matin Bekus, který uvede headlinery.
Nakonec jsme pro vás připravili možnost otestovat novinku Ballantines Brasil nebo Jamaica Morgan. Kdo bude chtít využít obsluhy sličných dívek, jistě uvítá Jagermeister ze zkumavky. Další nebezpečnou(!) nástrahou je debutující Absinth-stánek pod taktovkou dobráků od kosti - Michala "Taty" Hrbka a Tomíka. Letošní spolupráce na poli energy-drinků padla na Red Bull.
Poslední novinkou, kterou vám prozradíme je pronajmutí prostor areálu od místního Ski clubu, což znamená, že veškeré venkovní stánky a Ski Bar budou mít na starosti výhradně FAJTFESTcrew a pověření lidé. Další novinky budeme průběžně doplňovat. Zachovejte nám přízeň a díky za podporu!
Uvidíme se na FAJTFESTu 2015!
FAJTFESTcrew
Více čtěte ZDE

fajtfest

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.