Kam o víkendu s dětmi?

detiO tomto víkendu se termínově sešlo několik zajímavých akcí pro děti. Zastavit se můžete s dětmi do Balin, na místní zámek, na koupaliště i za myslivci do Olší nad Oslavou.

V sobotu 13. 6. pořádá občanské sdružení Chaloupky výtvarnou dílnu v Balinách, kde od 15.00 začíná tvoření z papíru a zbytků látek. Pod vedením Simony Zezulové bude možné vyrobit si loutkové divadlo. Na akci je ale nutné přihlásit se předem na www.chaloupky.cz/prihlaska-velkemezirici.cz.
V Muzeu Velké Meziříčí se opět zapojili do celorepublikového Festivalu muzejních nocí a jsou připraveny sobotní večerní prohlídky. Na ty je nutné se předem přihlásit na tel.: 566 522 206, www.muzeumvm.cz
Na neděli 13. 6. se nabízejí hned dvě dětská odpoledne. Na místní koupaliště připravuje  Dům dětí a mládeže VM Šmoulí olympiádu, která započne od 14 hodin. Upoutávku na akci můžete zhlédnout ZDE.

V Olší nad Oslavou i letos myslivci z mysliveckého sdružení Stráž chystají dětem zábavné i poučné odpoledne. Na fotbalovém hřišti na konci obce od 13 hodin začnou soutěže, střílení ze vzduchovky a luku, budou přichystány skákací hrady a naučná stezka lesem...

Simona Fňukalová

Dětský-den-2015Zahradní-loutkové-divadlo plakát 2

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.