Kulturní léto uzavřel vodník Pěnkava a rockové hity

vodnik copyZávěr letošního Kulturního léta patřil dětem. Na velkomeziříčské náměstí zavítala návštěva z vodní říše, vodník Pěnkava s interaktivním programem pro děti i jejich rodiče.

Malí diváci si mohli vyzkoušet chůzi na chůdách, vožení pytlů na trakači, dozvěděli se i zajímavosti z podvodního světa, viděli dušičky v hrnečcích a vyslechli si vodnickou pohádku.

Na své si přišli i dospělí, večerní program patřil rockové skupině China Blue a jejímu repertoáru s hity 80. let. Název kapely není náhodný, je inspirován stejnojmennou skladbou Paula Rodgerse. Z podia zazněly skladby nejznámějších kapel, od Bryana Adamse po Red Hot Chili Peppers.

Během příjemně různorodého programu letošního Kulturního léta se na podiu během dvaceti sedmi večerů vystřídal folk, rock, dechová hudba s divadlem a programem pro nejmenší diváky, zavítal oblíbený Kinematograf bratří Čadíků, amatérští hudebníci z Dánska, a to vše za „dobře objednaného“ příznivého počasí.

-red-

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.