Jupiter club znovu otevírá

P1100279S rozvolňováním opatření nouzového stavu se také velkomeziříčská kultura připravuje na novou, osobitou sezónu.

Kulturně společenské centrum Velkého Meziříčí JUPITER club, s.r.o. po téměř třech měsících svého uzavření dnes finišuje s opatřeními k brzkému otevření. Období zákazu činnosti pracovníci centra využili ke generálnímu úklidu všech prostor Jupiter clubu a také k vyjednání náhradních termínů zrušených divadel, koncertů a filmových představení.

Kino opět v provozu
Zatímco divadla, koncerty a další akce byl Jupiter club nucen přesunout do podzimních dní, pro filmové fanoušky už poslední květnový víkend otevírá kino.

Návrat do diváckých sedadel budou ale provázet opatření, která budou muset návštěvníci kulturního zařízení respektovat, a tak k povinné roušce a používání dezinfekčních prostředků nově také přibude dodržování bezpečné vzdálenost mezi diváky ve foyer i sále kina. Každá druhá řada v hledišti zůstane prázdná a diváci mohou být usazeni maximálně dva vedle sebe s 1,5 metrovým rozestupem (volné následující sedadlo). Nově bude také v sále zakázána konzumace občerstvení.

Kino své návštěvníky uvítá novým plátnem. To bude na místo usazeno těsně před obnovením provozu, tedy v úterý a ve středu 26. a 27. května.

Koncerty
Pro milovníky vážné hudby připravuje Jupiter club v červnu dva koncerty v rámci KPH (klub přátel hudby). Koncert vokálního kvinteta Ensemble Frizzante bude 11. června a koncert Smetanova tria 16. června. Dne 18. června se uskuteční benefiční koncert na podporu nové synagogy ve Velkém Meziříčí vystoupením cimbálové skupiny Capella a dívčího pěveckého sboru Adash.

Velkomeziříčské kulturní léto
Velkomeziříčské kulturní léto zahájí svůj osmý ročník v pátek 3. 7. vystoupením písničkáře s akordeonem Petra Lüfnera. Tak jako každý rok bude připraveno v průběhu července a srpna více než dvacet koncertů a chybět nebude ani tradiční Kinematograf.

Jupiter club

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.