Z Kotliny bez bodu

P1840184Hokejoví junioři podlehli Havlíčkovu Brodu.


BK Havlíčkův Brod – HHK Velké Meziříčí 6:3 (3:2, 1:1, 2:0)

Branky a nahrávky: 4. Endál (Tecl, Vala), 17. Bureš (Vala, Dvořák), 18. Křehlík (Tecl, J. Novák), 32. Pártl (Čermák, Kopic), 55. Tecl (Křehlík, Č. Novák), 56. Vala (Endál, Kopic) – 15. Křenek, 15. Doležal (Strnad, Ambrož), 36. Doležal (Strnad, Křenek). Vyloučení 2:3, využití 0:0, v oslabení 0:0, diváci 354, rozhodčí: Čuňočka – Kalina, Štěrba.

HHK: Chaloupek (Juda J.) – Ambrož, Slabý, Trnka, Ludvík, Kochánek, Vlašín, Svoboda – Doležal, Juda M., Strnad – Juráň, Křenek, Střecha – Vedral, Burian V., Šantora – Kotrba, Kuba, Švejda.

K utkání 10. kola do Havlíčkova Brodu odjeli velkomeziříčští hokejisté v pozměněné sestavě. Se šesti juniory na soupisce s domácími bruslaři odehráli slušné utkání, ve třetí třetině měli několik šancí na vyrovnání. Zkušený domácí celek ale vedení udržel a v závěru dvěma góly potvrdil vítězství.

Jiří Adam (HHK Velké Meziříčí): Přijeli jsme sem v pozměněné sestavě oproti předchozím zápasům. V první třetině jsme se hledali, nebyl to od nás ideální výkon, dělali jsme tam zbytečné zmatky. Potom se to začalo zvedat, bohužel jsme inkasovali na 5:3 a rychlý šestý gól, tím bylo rozhodnuto.

-hhk-

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.