Stolní tenisté předčili Brod i Chotěboř

pingpongO víkendu pokračovaly další boje našich nejlepších družstev. Nejprve první domácí utkání proti Ostrovu HB skončilo výhrou 10:7. Do stavu 4:4 byl stav vyrovnaný. Poté jsme malinko začali soupeře přehrávat a dostávat se do postupného vedení, které jsme nakonec udrželi do konce. Tím se zrodila tako krásná výhra. V duelu dominovala domácí dvojice Holík s Šoukalem, oba dva neztratili ani jeden bod z dvojher. Jeden bodík přidal Pokorný a poslední rozhodující vzešel ze čtyřhry.


Odpoledne nás čekal silný soupeř z Chotěboře, který zatím opanuje druhé místo tabulky a patří každým rokem mezi právě špičku divize. My jsme do utkání postavili poprvé v historii dva hendikepované hráče na vozíčku Holíka a Trávníčka, další byl obranář Šoukal a útočník Pokorný. Tento tah nám nakonec vyšel na výbornou. Především výhry ze čtyřher nám pomohly k výhře. Ve skvělé formě hrál kapitán Šoukal, uhrál tři body. Další dobře hrající byl i Pokorný, ten se pyšní taky třemi body. Další dva body urval Trávníček a tím definitivně zlomil dobře hrajícího soupeře do kolen. Nutno dodat, že oba dva mistráky s námi nehrála naše dosavadní jednička Holub. Domácí prostředí se opět ukázalo, že v naší tělocvičně málo kdo vyhrává. Těchto důležitých osm bodů do tabulky nás připíchne do té lepší poloviny tabulky v divizi Vysočiny.
Zároveň nastoupilo i béčko. Soupeři Chotěboře a Nových Dvorů byli nad naše síly. Jediný bodík, ten čestný vyhrál Klíma Tomáš. Céčko odcestovalo do Bystřice, kde kluci nastoupili v oslabené sestavě. Zahráli si Pacal, Dvořák a Řezníček. Krásnou jednu výhru z dvojher si v OP 1 připsal Dvořák Martin. Déčko suverénně doma přehrálo Jámy 14:4 a éčko v okresní skupině zvítězilo jednoznačně nad našim efkem. Další okresní kola budou pokračovat o víkendu a za dva týdny končí první půlka krajů, kde áčko s béčkem hrají zase doma.

Divize
ST Velké Meziříčí – HB Ostrov Havlíčkův Brod F 10:7
Body: Holík Vratislav 4/0, Šoukal Slavomír 4/0, Pokorný Jan 1/3, Buk Martin 0/3
Čtyřhra: Šoukal, Holík 1/0
ST Velké Meziříčí – TJ CHS Chotěboř 10:7
Body: Šoukal Slavomír 3/1, Pokorný Jan 3/1, Trávníček Boris 2/2, Holík Vratislav 0/3
Čtyřhry: Šoukal, Holík 1/0
Pokorný, Trávníček 1/0

KP 1
ST Velké Meziříčí B – TJ CHS Chotěboř B 1:10
Body: Klíma Tomáš 1/1, Bednář Ivan 0/2, Buk Radek 0/2
ST Velké Meziříčí B – SK Nové Dvory 3:10
Body: Buk Radek 0/2, Bednář Ivan 0/2, Klíma Tomáš 0/3, Buk Martin 0/2, WO 3/0

OP 1
TJ Sokol Bystřice nad Pernštejnem – ST Velké Meziříčí C 16:2
Body: Bednář Ivan 1/2, Dvořák Martin 1/3, Řezníček Tomáš 0/4, Pacal David 0/4

OP 4
ST Velké Meziříčí D – TJ Sokol Jámy 14:4
Body: Kořínek Stanislav 4/0, Bednář Ivan 3/0, Klíma Tomáš 2/0, Suchánek Petr 2/2, Dvořák František 1/1
Čtyřhry: Dvořák, Kořínek 1/0
Bednář, Klíma Tomáš 1/0

OS
ST Velké Meziříčí E – ST Velké Meziříčí F 18:0
Body: Řezníček Adam 4/0, Doležal David 4/0, Tvarůžek Jan 4/0, Hedbávný Lukáš 4/0
Čtyřhry: Řezníček, Doležal 1/0
Tvarůžek, Hedbávný 1/0

-pk-

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.