Opět rozhodla třetí třetina

P1840184Ani třetí měření sil se Šumperkem nedotáhli velkomeziříčští hokejisté k bodovému zisku. Po slabší úvodní třetině se ve druhé části meziříčští svému soupeři vyrovnali, rozhodla až třetí třetina. A ta se domácímu týmu, stejně jako v předchozích zápasech, vůbec nevydařila. Šumperk tak z Velkého Meziříčí odváží jasné vítězství.


V následujícím týdnu nás čekají tři zápasy na stadionech soupeřů. Ve středu 17. ledna jedeme k okresnímu derby do Žďáru nad Sázavou. V sobotu 20. ledna do Valašského Meziříčí a ve středu 24. ledna do Havlíčkova Brodu.

HHK Velké Meziříčí – Draci Šumperk 1:6 (0:1, 1:1, 0:4). Branky a nahrávky: 28. Michalčuk (Juráň, Trnka) – 14. Vachutka (Müller, Jaroš), 38. Danielčák (Polách, Jarmara), 45. Danielčák, 53. Skopal (Danielčák, Nilsson), 58. Horký (Jaroš, Kubíček), 59. Polách (Danielčák, Nilsson). Vyloučení 3:4, využití 1:0, v oslabení 0:1, střely na branku 22:40, diváci 264, rozhodčí: Škach – Kučera, Jurčík.

-HHK-

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.