Dana Harvey se po zranění úspěšně vrátila

DSC00844 kopiePo 1,5leté pauze způsobené zraněním se Dana Harvey opět vrátila do evropského světa skicrossu s ještě větším odhodláním než dříve. První start Evropského poháru žen absolvovala v německém Grasgehrenu, kde se jí sice nepodařilo projít sítem kvalifikace, ale i přesto se nevzdala a ukázala, že má obrovskou sílu vůle a odhodlání.


Ve svém dalším závodě v italském San Pellegrinu Dana ukázala skvělé výkony, když se jí podařilo postoupit z kvalifikace do finálových rozjížděk obou závodních dnů. Přes obtížný start v prvním závodě nakonec dojela na skvělém 12. místě, což nejenže byl její nejlepší výsledek po zranění, ale také nejlepší výsledek českého skicrossu v tomto závodě. Ohromným příslibem do dalších startů je navíc i pomyslné 3. místo mezi juniorkami.

Díky těmto výkonům si Dana zajistila dostatek bodů pro nominaci na mistrovství světa juniorů, které se uskuteční ve švédském Idre Fjäll v polovině dubna. Předtím se však chystá absolvovat sérii závodů Evropských pohárů a FIS závodů, kde bude mít další příležitost ukázat své schopnosti a bojovat o další úspěchy.

-id-

DSC00188 kopieDSC00668 kopie

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.