Přesvědčivá výhra mladších dorostenek nad Žeravicí

mld-vm-zeravice2. liga mladší dorostenky – Morava – 16. kolo
TJ Sokol Velké Meziříčí – SK Žeravice 39:17 (19:7)
V dalším domácím utkání přijely hráčky z Žeravice, kde jsme na podzim prohrály, a tak bylo soupeři co vracet. Hostující tým přijel bez hráčky, která měla na podzim velký podíl na vítězství týmu Žeravice a bylo to na jeho hře velmi znát.


Holky, po zlepšujících se výkonech v minulých zápasech a u starších žákyň výborných výsledcích a kvalitní hře v žákovské lize, na soupeřky nastoupily koncentrovaně od první minuty. Díky rychlé a kvalitní hře byl v polovině prvního poločasu průběžný výsledek 12:4. Skóre na konci prvního poločasu bylo 19:7.

V poločasové přestávce bylo potřeba jen upřesnit několik herních situací, a především udržet u holek nasazené tempo.
Na začátku druhého poločasu holky zkoušely dohodnuté herní situace z tréninku, proto chvílemi souhra trochu vázla, ale s postupem času se dostaly holky opět do tempa a výsledek se zastavil na konečných 39:17.
V zápase se projevila větší kvalita našich hráček, a především stále se zlepšující, jak útočná, tak obranná, hra celého týmu Obě brankářky potvrdily spolehlivý výkon.

Vyloučení: 4:3, 7m hody: 7/6:4/3
Hrály: Součková Marcela, Králíková Helena – Chalupová Monika (13/2), Pospíšilová Vendula (12/1, Buršíková Tina (4), Juhošová Sára (4/1), Klinerová Natálie (2/1), Rösslerová Barbora (1), Pospíšilová Anna (1), Harčariková Nikol (1), Dvořáková Veronika (1/1), Kůpová Kateřina
Trenéři: Tomáš Partl, Radka Matušíková.

-op-

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.