Výhra starších dorostenek nad Kuřimí

std-vm-kurim2. liga starší dorostenky – Morava - 17. kolo
TJ Sokol Velké Meziříčí – SK Kuřim 32:27 (17:12)
V tomto kole jsme přivítali tým z Kuřimi. I k tomuto utkání, z důvodu různých absencí, nastoupilo již po druhé na jaře pouze sedm hráček, zatímco soupeř přijel se dvanácti hráčkami do pole. Bylo tomu tedy potřeba přizpůsobit hru, což znamenalo mj. většinu zápasu na 2 pivoty. Od první minuty se vedení přelévalo z jedné strany na druhou. Ve druhé polovině prvního poločasu se nám podařilo gólově odskočit a do poločasové přestávky jsme šli s pětibrankovým náskokem.


Ve druhém poločasu jsme pokračovali převážně s hrou na dva pivoty a se střídáním některých hráček obrana – útok. V 10. minutě se soupeřky dotáhly na rozdíl dvou branek, po oddechovém čase se holky zkoncentrovaly a postupně si opět vytvořily až šestibrankový náskok, který si hlídaly až do konce zápasu.

Za přístup a bojovnost zaslouží všechny pochvalu, protože vzhledem k počtu hráček strávily na hřišti v průměru 50 minut, což bylo velice náročné. Snad se do dalšího utkání uzdraví Lucie Chlubnová, která by týmu určitě hodně pomohla.

Vyloučení: 6:2, 7m hody: 9/8:3/2
Hrály: Součková Marcela – Rosická Bára (11/7), Holíková Lenka (6/1), Chalupová Monika (6), Vostalová Eva (4), Bibrová Tina (3), Sýkorová Agáta (1), Palasová Kateřina (1).

Trenéři: Tomáš Partl, Denisa Partlová

-op-

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.