V hokejovém souboji béček zvítězilo Meziříčí nad Bíteší

IMG 3311_Zřejmě proto, že oběma týmům už vlastně o nic nešlo, se vymykal souboj dvou béček jejich předchozím zápasům. Místo boje o každý metr ledu a kostrbatých kombinací se hrál celkem svižný hokej s oboustrannou snahou hlavně útočit. HHK Velké Meziříčí „B“ – HC Spartak Velká Bíteš „B“ 8:5 (3:2, 3:2, 2:1).

Rozhodčí: Fiksa, Štětina. Diváků: 25. Branky: 1. Štěpánek (Malec, Šoukal), 5. Bernat (Tůma M.), 6. Rašner (Štěpánek. Malec), 26. Štěpánek (Šoukal), 34. Barák (Kučera), 39. Malec (Barák), 44. Smejkal (Tichý, Barák), 49. Štěpánek (Malec, Šoukal) – 4. Budín (Zelinka), 13. Odvářka (Budín), 26. Budín (Odvářka), 27. Fischer O. (Odvářka, Urbánek), 60. Budín (Třeštík). Poměr střel: 40:33. Vyloučení: 2:2. Využití: 0:0. Oslabení: 0:0.

Sestava V M „B“: Šeba – Pokorný, Rašner – Kučera, Bradáč – Smažil – Malec, Štěpánek, Šoukal – Smejkal, Barák, Tichý – Chlubna, Tůma Martin, Bernat.

Sestava V B „B“: Loukota Jan – Škoda Jiří, Budín, Dvořák, Komínek David, Zelinka, Urbánek, Odvářka, Fischer Tomáš, Marek, Fischer Ondřej, Loukota Jiří, Dočkal, Třeštík.

Hned z první akce šli domácí do vedení zásluhou Štěpánka. Vedli však jenom čtyři minuty, než srovnal Budín. Po dalších dvou minutách už to zase bylo 3:1 pro HHK, kdy postupně skórovali Bernat a Rašner. Ve 13.´ pak uzavřel účet úvodní části Odvářka a snížil tak na, pro Bíteš přijatelných, 3:2.

Ve 26. minutě zvýšil Štěpánek na dvoubrankový rozdíl, ale ani to hosty nepoložilo. Naopak. Ve stejné minutě snížil Budín a hned v té následující dokázal dokonce vyrovnat Ondřej Fischer. Meziříčským se na to podařilo odpovědět o sedm minut později střelou Barákovou, aby pak minutu před koncem uzavřel účet druhé třetiny Malec.

Po sedmé brance domácích, kterou vsítil ve 44. minutě Smejkal, jakoby jejich soupeři začaly postupně docházet síly. Hráči místního béčka měli v této pasáži více ze hry a ve svém útočném pásmu se dokázali udržet stále delší dobu. Vytěžili z toho v polovině třetiny osmý gól, když svůj hattrick završil Lukáš Štěpánek. Vypadalo to dokonce, že by se mohli diváci dočkat i desítky, ale dopadlo to jinak. Poslední slovo měl v závěrečné minutě utkání hostující Oto Budín. I on si dal svůj třetí gól v utkání.

Další výsledek: Zastávka – Bystřice 6:2

Náměšť – volno

Příští sobotu 9. 3. 2019 už začíná semifinále, které se hraje na dva zápasy. Od 17.30 v něm na našem zimáku hostíme tým Zastávky.

-ht-

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.