JUNIORŮM JDE O VŠECHNO

velmez juniořiO nastávajícím velikonočním víkendu půjde volejbalovým juniorům o udržení v nejvyšší mládežnické soutěži.

V dlouhodobé soutěži skončili ve své skupině na posledním 6. místě a jelikož ve srovnání s dalším posledním nováčkem z Kojetína v druhé skupině měli na svém kontě více bodů, stali se pořadateli baráže o extraligovou příslušnost. Do ní kromě nás a Kojetína ještě postoupili všichni suverénní vítězové svých skupin 1. ligy. Tedy Karlovarsko, Benátky n.J., Hradec Králové a Opava. A všechny celky, nás nevyjímaje, mají ambice do extraligy postoupit. Baráž je rozdělena do dvou skupin. V té první se utkáme my, Karlovarsko a Benátky a v druhé Kojetín, Hradec Králové a Opava. To se odehraje v pátek 19.4. Z těchto skupin postoupí první dva celky do finálové skupiny. Tam se celky z jedné skupiny utkají s družstvy druhé skupiny, přičemž zápasy ze skupiny se započítávají. První dva potom postoupí do extraligy, zbylé týmy sestoupí do 1. ligy.


Celá baráž bude velice náročná. Naše příprava začala prakticky v té chvíli, kdy bylo jasné, že do baráže spadneme a vrcholila soustředěním 12.-15.4. ve sportovním centru v Brandýse n.L. Nyní ještě zbylé dny budeme trénovat v naší tělocvičně a v pátek ráno vše vypukne. Hrajeme doma, proto potřebujeme co nejvíce příznivců, aby nás přišlo povzbudit. Se zaplněnou tělocvičnou v zádech se vždy lépe hraje. Přijďte nás podpořit.


Program našich zápasů: pátek 19.4. 9:00 VELMEZ – Benátky n.J.
                                                                           17:00 VELMEZ – Karlovarsko


Sobotní zápasy budou rozlosovány podle postupujících. Více na webu: http://www.cvf.cz/souteze/soutez/?soutez=ex-jri&skupina=ex-jri-ka

-Petr Juda-

Reklama
  • Městský úřad Velké Meziříčí hledá investičního technika

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.