Děje se v knihovně tentokrát na téma Spolupráce

IMG 7727Městská knihovna Velké Meziříčí se v dubnu příštího roku přestěhuje do objektu Charity na stejné ulici Poštovní. Hned nato započne na dohled od přechodného útočiště rekonstrukce a přístavba stávajícího sídla, která potrvá do poloviny roku 2026.

První záběr dokládá výše naznačené tvrzení, že bychom snad všechny ty knížky z místa na místo přenesli i lidským řetězem, tak je to blizoučko. A druhá fotografie už nenechá nikoho na pochybách. Od května 2024 nás najdete téměř oproti poště, v budově, kam se ještě nedávno chodívalo cvičit a kdysi také třeba do kina.

IMG 7685Ale jak to všechno souvisí s tématem tohoto článku? Docela úzce! Tahle akce vyžaduje SPOLUPRÁCI na všech frontách, třeba i na té čtenářské! V lednu bude pro naše návštěvníky ještě vše při starém. V obvyklé provozní době se dočkají všech běžně poskytovaných služeb. V únoru a březnu mohou počítat s prvními změnami. Zavřeno bude vedle tradičních úterků i ve čtvrtky. Prostě začínáme balit. Čtenáře také vyzveme, aby nám pomohli většími výpůjčkami, pochopitelně na prodlouženou dobu tří měsíců. V dubnu bude úplně přerušený provoz. Stěhujeme se. V květnu se v Charitě postupně navrátíme k tradiční provozní době a celé škále služeb. Chcete nám přijít pomoct se stěhováním či úklidem? Jsme rozhodně pro! Všechny ochotné dobrovolníky do toho, co a kdy bude potřeba, ráda zasvětí ředitelka knihovny. Tak se nebojte zajít zeptat. Zrovna jako v případě, že máte jen nějaké neodbytné otázky k očekávaným změnám. SPOLU tuto PRÁCI určitě zvládneme!

 

Městská knihovna Velké Meziříčí oznamuje, že bude mít letos naposledy otevřeno 20. prosince 2023.
Znovu přivítá čtenáře 3. ledna 2024 a přeje všem poklidné Vánoce.

Ivana Vaňková

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.