Zasílejte návrhy do ankety Skutek roku či Zlatá jeřabina

skutek roku audy foto KrajLetos opět probíhají ankety Kraje Vysočina - Zlatá jeřabina a Skutek roku

Od 1. 1. do 31. 1. 2016 můžete nominovat oblíbenou kulturní akci, příkladnou obnovu památky či nejzajímavější dobrovolné skutky jednotlivců a projekty právnických osob, které v roce 2015 přispěly k rozvoji regionu.

Zlatá jeřabina

Nominujte svého favorita ve 12. ročníku Zlaté jeřabiny - Ceny Kraje Vysočina za kulturní počin roku 2015. Své návrhy můžete zaslat do dvou kategorií ankety: 1. kategorie Kulturní aktivita (např. zajímavé koncerty, festivaly, divadelní a hudební přehlídky, ediční počiny, muzejní expozice, výstavy, ...) a 2. kategorie Péče o kulturní dědictví (příkladná obnova či oživení památky). Podmínkou je, že tyto aktivity proběhly v roce 2015 na území Kraje Vysočina.

Z nominovaných počinů bude odbornou pracovní skupinou vybráno 30 nejzajímavějších počinů v obou kategoriích, které se budou od 1. do 31. března 2016 ucházet o Vaši přízeň. Seznam vybraných počinů naleznete na internetových stránkách Kraje Vysočina a v novinách Kraj Vysočina spolu s hlasovacím lístkem v březnu 2016. Ocenění získají z obou kategorií tři počiny s nejvyšším počtem hlasů. Vítězové budou oceněni Cenou Kraje Vysočina a finančním darem.

Skutek roku

Nominujte skutky ve čtyřech kategoriích fyzických osob: Sociálně-zdravotní oblast, Životní prostředí, Volný čas dětí a mládeže a Poradenství, osvěta a vzdělávání a projekty v pěti kategoriích právnických osob: Sociální oblast, Ekonomická oblast, Oblast sídel, staveb a bydlení, Oblast životního prostředí a Vzdělávání.

Během března 2016 bude na webových stránkách kraje zveřejněn hlasovací formulář pro fyzické osoby, o vítězích v kategorii právnických osob rozhodne odborná porota.

Informace o anketě skutek roku naleznete ZDE

ankety

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.