Podpořit Vysočinu můžete i v anketě Kraj mého srdce

IMG 6395Oblíbenou anketu Kraj mého srdce připravila letos již po čtvrté Redakce KAM po Česku společně s veletržní společností INCHEBA Praha.


Podpořte společně s námi naší krásnou Vysočinu a pošlete ji na první příčky této prestižní internetové ankety!
Letos se nově hlasuje celkem v osmi kategoriích, kterými jsou: pěší turistika, cykloturistika, tradice, zimní dovolená, letní dovolená, lázně, lázeňství, wellness, výlety s dětmi a památky.

Nezbývá už mnoho času, hlasování bude ukončeno 31. ledna 2016. Proto neváhejte a dejte svůj hlas Vysočině, která se této ankety účastní pravidelně a zřídka kdy odejde s prázdnou. Navíc můžete vyhrát i vy, ze všech hlasujících bude vylosováno celkem osm výherců, kteří získají zajímavé ceny.
Celé hlasování nezabere ani minutku, stačí otevřít následující odkaz ZDE a v každé z osmi kategorií označit celkem tři kraje, které podle vás k dané kategorii pasují nejvíce. Před odesláním nezapomeňte vyplnit kontaktní údaje.

Pak už nezbývá než čekat na vyhlášení výsledků, které proběhne 18. 2. 2016, během prvního dne veletrhu Holiday World 2016. Jména osmi vítězů z řad hlasujících budou zveřejněna na turistickém portále www.kampocesku.cz.

Celé akci poskytla záštitu Asociace krajů ČR a Ministerstvo pro místní rozvoj ČR.

Tomáš Čihák, Vysočina Tourism

 

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.