Senioři se v Martinicích sešli již popáté

P1090942V sobotu 4. listopadu se v Martinicích konalo již páté setkání seniorů. Pozvánku dostali všichni občané obce starší šedesáti let, a to nejen pro sebe, ale také pro svoje partnery. Stejně jako v minulých letech, tak i tentokrát bylo pro všechny připraveno kromě bohatého občerstvení především vystoupení známe kapely. Letos zavítala do Martinic populární Veselá Trojka, kterou je možné vidět a slyšet na televizní stanici Šlágr.

Celá akce začala ve čtrnáct hodin a zahájil ji starosta obce, který přivítal všechny přítomné, představil kapelu, již tradičně poblahopřál letošním jubilantům a předal jim poukázky na nákup zboží a ženám květiny. Drobný dárek, který vyrobily děti ze Základní školy v Mostištích, dostali všichni zúčastnění. Po tomto úvodu spustila kapela svoje nejznámější písničky, které si společně zazpíval celý sál. Aby ke zpěvu měli všichni odvahu, a také správnou notu, občerstvovali se vynikajícím vínem a zábava se vesele rozjížděla. Zhruba po hodině následovala přestávka, během které bylo servírováno chutné občerstvení a následně skvělé koláčky a káva, takže ke spokojenosti nechybělo opravdu vůbec nic. Veselá Trojka se znovu pustila do hraní a zpěvu svých písniček. Sobotní odpoledne příjemně plynulo a pomalu se blížil konec letošního setkání seniorů. Všichni se už teď jistě těší na další milé setkání. Michal Drápela, starosta obce

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.