Adventní světýlka zazářila v Oslavici

DSC05255Při příležitosti první adventní neděle jsme v Oslavici již tradičně rozsvítili dva vánoční stromečky. Celou akci za pořadatele zahájila paní Marie Šoukalová a starosta obce, Ing. Pavel Janoušek.

Po úvodních slovech přišlo na řadu promítání prezentace s fotkami z loňského rozsvícení stromečku. Pak už přišly na řadu děti z kroužku flétniček ze zdejší základní školy. Společně s paní učitelkou pro přítomné připravily besídku s vánočními písničkami. Za svoje krásné vystoupení byly odměněny dárečkem a adventním kalendářem, aby jim prosincové dny příjemně utíkaly.

Po společném rozsvícení vánočních stromečků k nám také letos dorazil nebeský anděl, který i v tomto mrazivém počasí přijel na koloběžce. Pro děti přivezl perníčky a samozřejmě si pečlivě schoval dopisy pro Ježíška, které dostával. Košík, který měl andílek na psaníčka, byl naplněn dopisy až po okraj.

Pro všechny bylo připraveno občerstvení v podobě cukroví i výborných bramboráčků. Jelikož bylo mrazivé počasí, přišly vhod i teplé nápoje. Všichni přítomní dostali dřevěnou ozdůbku a zlatou čokoládovou minci pro štěstí. Bylo to příjemné předvánoční setkání.

Děkujeme všem, kdo se přišli podívat, a samozřejmě také těm, kdo se na akci jakkoliv podíleli. Děkujeme za sponzorský dar v podobě mikulášských perníků a za ozvučení celé akce. V neposlední řadě také patří poděkování těm, kteří napekli cukroví.

Přejeme všem pohodové Vánoce a hezký nový rok.

Za pořadatele akce Marie Šoukalová

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.