Rozhledna na Fajtově kopci je opět v anketě o nejoblíbenější rozhlednu

fajtuv kopecVážení příznivci rozhleden, jsme moc rádi a děkujeme, že jste se zapojili do celoročního hlasování v anketě „Vaše oblíbená rozhledna“. Za vašeho přispění se dostalo do finále 14 rozhleden, z každého kraje ČR jedna. Na Vysočině je to právě rozhledna na Fajtově kopci u Velkého Meziříčí.

Nyní budeme hlasovat o tu nej... Vyhlašujeme tedy finálové hlasování o „Nejoblíbenější rozhlednu ČR“. Jak hlasovat? Opět pouze elektronicky na mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. – počítat se bude pouze jeden hlas z jedné e-mailové adresy a každý účastník může hlasovat jen jednou. Tři vylosovaní účastníci obdrží tentokrát hodnotnější ceny takto: 1. cena – kniha „Nové rozhledny ČR - více než 101 staveb“, 2. cena – nástěnný kalendář „Rozhlednovým rájem - 2018“, 3. cena – brožura „Praha z výšek".

Klub přátel rozhleden také tradičně vyhlašuje, opět po roce, anketu Rozhledna roku 2017. V tomto roce máme opět šest nových rozhleden. Hlasujte prosím jako vždy výhradně na e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. . Stačí uvést pouze číslo rozhledny ve tvaru „RRx“. Tři vylosovaní hlasující obdrží malou pozornost. Hlasování končí 16. února 2018.

Jaroslav Fábera

 
nejoblíbenejsirozhledna
Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.